Tájékoztatás 2023.11.01

Tisztelt Ügyfeleink,

Ahogy arról már korábban értesítettük Önöket 2023. szeptember 1-jétől a Rail Cargo Terminal – BILK Zrt. szigorított biztonsági és rakodási feltételeket vezetett be a gépjárművezetők részére, melyek megismeréséről, ideiglenesen, minden belépéskor írásban kellett nyilatkozatot tenniük.

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2023. október 30-tól az alkalmankénti nyilatkozatokat felváltja egy online oktató felület, amely 9 nyelven lesz elérhető és segítségével a gépkocsivezetők tájékozódhatnak a Rail Cargo Terminal – BILK Zrt. területén érvényes biztonsági és rakodási szabályokról. A fejezetek megismerését rövid számonkérés követi és sikeres vizsgatétel után a gépjárművezető egy QR kódot kap, amivel be tud lépni a Terminál területére. A kód érvényességi ideje egy év, így a belépési jogosultságot évente szükséges megújítani.

A rendszer képes arra is, hogy információt küldjünk közvetlenül a gépkocsivezetőknek, ezért a jövőben ezen a platformon keresztül fogunk kommunikálni a sofőrökkel, amennyiben bármilyen rendkívüli esemény történik a terminálon.

Az indulás utáni teszt időszakban a két belépési mód párhuzamosan fog működni, de 2024. január 1-jétől már csak érvényes QR kóddal tudnak majd behajtani a sofőrök a Terminál területére.

Az online biztonsági és rakodási tájékoztató elérhető a https://www.intasite.com/kiosk/rail-cargo-terminal-bilk/ oldalon.

A tájékoztató megtekintéséhez előzetes regisztráció szükséges.

 

Amennyiben probléma merülne fel a rendszer használatával, kérjük írjon e-mailt a következő címre: gatesecurity.rct.bilk@railcargo.com