Tájékoztatás 2023.08.30

Tisztelt Ügyfeleink,

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2023. szeptember 1-jétől a Rail Cargo Terminal – BILK Zrt. szigorított biztonsági és rakodási feltételeket vezet be a gépjárművezetők részére, melyek megismeréséről, átmenetileg, minden belépéskor nyilatkozniuk szükséges.

A biztonsági és rakodási tájékoztató elérhető a https://railcargobilk.hu/hu oldalon, 9 nyelven, a  Letöltések menüpont alatt, valamint a Terminál igazgatósági épületének aulájában és az ügyfélszolgálati pultoknál is hozzáférhető nyomtatott formában.

A tájékoztatóban foglaltak ismeretét és betartását minden gépjárművezetőnek, minden belépéskor aláírásával szükséges igazolnia a kapukon.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a jelenlegi, papír alapú megoldás ideiglenesen kerül bevezetésre, az online felület kialakításáig. Itt a gépkocsivezetőknek lehetőségük lesz a tájékoztató megismerésére, melyet egy rövid számonkérés követ és sikeres vizsgatétel után a gépjárművezető egy QR kódot kap, amit a Terminálra történő belépéskor be kell mutatnia. A QR kód érvényességi ideje 1 év lesz.

Az éles rendszer várható bevezetése  2 hónapon belül esedékes.

 

Szíves együttműködésüket köszönjük!